Galleri




Sarah Victorias 1-årsdagskake

Sjokoladekake med smørkrem.


Min kjæres bursdagskake. Han ville ha Linux, men kom frem til at pingvin var pingvin.

Devils Food-cake pyntet med marsipan


Første forsøk på å lage putekake. Ingen spesiell anledning, så derfor ble pyntingen så som så.

Devils Food, pyntet med marsipan.


Da min kjære begynte i ny jobb ville han gjerne ha med seg en kake. Det ble litt travelt, så jeg mistet en bokstav, men heldigvis smakte kaka like godt ;)

Devils Food, pyntet med marsipan.


Jeg skjemmes nesten over å si det, men dette er første gang jeg har laget ostekake.

Bunnen er av Maryland cookies, også har jeg brukt philadelphiaost med aprikos i fyllet. Supergodt!


Min første bryllupskake.

Devils Food-Cake i 3 etg. Pyntet med marsipan og marshmellowsfondant.



Dåpskake til nabogutten.

Red Velvet Cake pyntet med marshmellowsfondant.



En hurtigpyntet påskekake.


Red Velvet med Vanillafrosting. Pynt i marsipan.



Svigerfars bursdagskake.

Devils Food, pyntet med marsipan og sjokoladesmørkrem


Konfirmasjonskake til søskenbarnet mitt.

Red Velvet Cake. Pyntet med marshmellowsfondant.


Bursdagskake til en kompis, spesialbestilt av min samboer.

Str. 1:1, så her snakker vi MYE kake ;)

Devils Food, pyntet med marsipan.


Bursdagskake til svigermor.
En "eksakt" kopi av hennes symaskin :)


Devils Food, med vanilla frosting, pyntet med marshmellowsfondant.






Dåpskake til en skjønn liten gutt  :)












Bursdagskake til en Mummitroll-fan :)
















Min bror hadde vært på rundreise i Europa og kom hjem til bursdagen sin (og denne kaka) :)


Devils Food, pyntet med marsipan










Red Velvet Cake til de kongelige ;)
















Pappaen til 2-åringen kjører gravemaskin, så da ble det "anleggs"-kake :)


Sukkerbunn, fylt med Walters Mandler-krem og bringebærfromasje. Pyntet i marsipan, og med spiselig bilde.










Puppe-kake ble bestilt, og dette ble resultatet.


Devils Food, pyntet i marsipan


Min kjære ønsket seg "verktøykake" i år, og slik ble den :)

Sukkerbunn, fylt med Walters Mandler-krem og bringebærfromasje. Pynt i marsipan.